Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Krevetový salát s rukolou

Krevetový salát s rukolou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši

Postup přípravy:

1
Krevety omyjeme.
2
Na pánvi s olejem je krátce orestujeme.
3
Mezitím promícháme lístky salátu s rukolou, plátky ředkviček a kousky papriky.
4
Salát zakápneme olejem a ochutíme solí a vinným octem.
5
Krevety na pánvi lehce osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou, česnekem, koriandrem a zázvorem.
6
Krevety podáváme na zeleninovém lůžku.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

350
kcal

1463
kJ

Makroživiny

0611172228 23.54 g14.12 g20.83 g5.74 g B S T Vl
Bílkoviny:23.54 g
Sacharidy:14.12 g
Tuky:20.83 g
Vláknina:5.74 g

Glykémie

index
17
kcal

nálož
2.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.63
kcal

cholesterol
140
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (23.54 g) Sacharidy (14.12 g) Tuky (20.83 g) Vláknina (5.74 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.6 %) Sacharidy (16.6 %) Tuky (52.6 %) Vláknina (3.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.