Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Křupavá cizrna

Křupavá cizrna

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Cizrnu namočíme na 12-16 hodin do vody.
2
Poté scedíme a vložíme do hrnce s nesolenou vodou.
3
Přivedeme k varu a vaříme do měkka.
4
Mezitím v misce smícháme olej se solí a grilovacím kořením.
5
Uvařenou cizrnu propláchneme studenou vodou a zrna usušíme.
6
V misce je smícháme se směsí oleje a koření.
7
Umístíme je na pečící papír a vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů.
8
Zapékáme přibližně 35 minut s občasným promícháním.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

375
kcal

1569
kJ

Makroživiny

0816253341 20.05 g28.21 g12.65 g34.01 g B S T Vl
Bílkoviny:20.05 g
Sacharidy:28.21 g
Tuky:12.65 g
Vláknina:34.01 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
6.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.62
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (20.05 g) Sacharidy (28.21 g) Tuky (12.65 g) Vláknina (34.01 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.8 %) Sacharidy (30.7 %) Tuky (29.7 %) Vláknina (17.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.