Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kuřecí papriková polévka

Kuřecí papriková polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Příprava masa: Cibuli a česnek oloupeme a nadrobno nakrájíme.
2
V hrnci s olejem je dusíme do měkka.
3
Kuřecí stehno osolíme, opepříme a posypeme kari a paprikou.
4
Vložíme je na pánev se zeleninou a pod poklicí dusíme do změknutí.
5
Nakonec přilijeme vodu a krátce povaříme.
6
Příprava těstovin: Do hrnce s osolenou vodou vložíme těstoviny a vaříme 10 minut.
7
Poté vodu slijeme a těstoviny propláchneme pod tekoucí vodou.
8
Podáváme ozdobené nasekanou pažitkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

575
kcal

2407
kJ

Makroživiny

01020293949 21.29 g29.98 g40.5 g2.81 g B S T Vl
Bílkoviny:21.29 g
Sacharidy:29.98 g
Tuky:40.5 g
Vláknina:2.81 g

Glykémie

index
20
kcal

nálož
6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.2
kcal

cholesterol
47
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (21.29 g) Sacharidy (29.98 g) Tuky (40.5 g) Vláknina (2.81 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.2 %) Sacharidy (21.4 %) Tuky (62.4 %) Vláknina (1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.