Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Listový salát s krutóny a vejcem

Listový salát s krutóny a vejcem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Vejce vložíme do vody a uvaříme natvrdo.
2
Hlávkový salát omyjeme a natrháme.
3
Rohlík nakrájíme na kolečka a osmažíme na olivovém oleji.
4
Všechny suroviny v misce osolíme, opepříme a dozdobíme nastrouhaným salámem, tvrdým sýrem a bílým jogurtem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

426
kcal

1782
kJ

Makroživiny

0714202734 28.29 g20.31 g25.04 g3.13 g B S T Vl
Bílkoviny:28.29 g
Sacharidy:20.31 g
Tuky:25.04 g
Vláknina:3.13 g

Glykémie

index
18
kcal

nálož
3.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.92
kcal

cholesterol
230
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (28.29 g) Sacharidy (20.31 g) Tuky (25.04 g) Vláknina (3.13 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.2 %) Sacharidy (19.5 %) Tuky (51.8 %) Vláknina (1.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.