Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Losos s fazolky a bazalkovým pestem

Losos s fazolky a bazalkovým pestem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Příprava fazolek: Fazolky uvaříme v mírně osolené vodě.
2
Příprava lososa: Lososa osolíme a zakápneme citrónem.
3
Vložíme na rozpálenou pánev s olejem a osmažíme.
4
Přemístíme na talíř a potřeme bazalkovým pestem.
5
Podáváme ozdobené bazalkou a citrónem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

383
kcal

1604
kJ

Makroživiny

0714202734 28.2 g12.62 g22.1 g10.65 g B S T Vl
Bílkoviny:28.2 g
Sacharidy:12.62 g
Tuky:22.1 g
Vláknina:10.65 g

Glykémie

index
20
kcal

nálož
2.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.81
kcal

cholesterol
66
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (28.2 g) Sacharidy (12.62 g) Tuky (22.1 g) Vláknina (10.65 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (30.2 %) Sacharidy (13.5 %) Tuky (50.9 %) Vláknina (5.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.