Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Losos s quinoou a hráškem

Losos s quinoou a hráškem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Příprava quinoi: Quinou propláchneme pod tekoucí vodou.
2
V hrnci s osolenou vodou uvaříme doměkka.
3
Příprava lososa: Rybu nakrájíme na malé kousky.
4
Osolíme a zakápneme citrónem.
5
Na středně rozpálené pánvi s olejem osmažíme dozlatova.
6
Těsně před koncem přípravy přidáme hrášek.
7
Příprava zeleniny: Zeleninu omyjeme, nakrájíme a přendáme na talíř.
8
Přidáme vařenou quinou, kousky lososa a hrášek.
9
Podáváme ozdobené plátkem citrónu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

593
kcal

2483
kJ

Makroživiny

01326405366 34.62 g54.86 g22.7 g15.62 g B S T Vl
Bílkoviny:34.62 g
Sacharidy:54.86 g
Tuky:22.7 g
Vláknina:15.62 g

Glykémie

index
21
kcal

nálož
11.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.14
kcal

cholesterol
55
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (34.62 g) Sacharidy (54.86 g) Tuky (22.7 g) Vláknina (15.62 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (23.7 %) Sacharidy (37.6 %) Tuky (33.5 %) Vláknina (5.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.