Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Losos se špenátovým přelivem a rýží

Losos se špenátovým přelivem a rýží

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava lososa: Lososa osolíme a pokapeme citrónem.
2
Na rozpálené pánvi s olejem osmažíme z obou stran dozlatova.
3
Připrava rýže: Rýži propláchneme a uvaříme v mírně osolené vodě doměkka.
4
Jarní cibulku a papriku nakrájíme najemno.
5
Smícháme s rýží.
6
Příprava omáčky: Špenát vložíme na středně rozpálenou pánev s olejem.
7
Restujeme doměkka.
8
Osolíme, opepříme a přidáme smetanu.
9
Krátce za stálého míchání restujeme.
10
Podáváme ozdobené citrónem, petrželkou a paprikou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

595
kcal

2491
kJ

Makroživiny

01531466277 28.67 g64.09 g23.98 g4.3 g B S T Vl
Bílkoviny:28.67 g
Sacharidy:64.09 g
Tuky:23.98 g
Vláknina:4.3 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
17.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.3
kcal

cholesterol
73
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (28.67 g) Sacharidy (64.09 g) Tuky (23.98 g) Vláknina (4.3 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.6 %) Sacharidy (43.8 %) Tuky (35.2 %) Vláknina (1.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.