Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Lososový tatarák s avokádem

Lososový tatarák s avokádem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A10 - Hořčice

Postup přípravy:

1
Polovinu středně velkého vypeckovaného a oloupaného avokáda nakrájíme na kostičky.
2
V misce avokádo vidličkou rozmačkáme na kaši, zakápneme citrónovou šťávou a olivovým olejem a důkladně rozmícháme.
3
Oloupeme cibuli a nadrobno ji nakrájíme.
4
Lososa nožem natrháme na malé kousky.
5
K rybě přidáme hořčici, pepř, nasekaný kopr a vše promícháme.
6
Na talíř vložíme nejprve avokádo, na které položíme tatarák z lososa.
7
Podáváme s čerstvým salátem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

629
kcal

2631
kJ

Makroživiny

01121324253 44.55 g9.84 g43.93 g7.99 g B S T Vl
Bílkoviny:44.55 g
Sacharidy:9.84 g
Tuky:43.93 g
Vláknina:7.99 g

Glykémie

index
16
kcal

nálož
1.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.88
kcal

cholesterol
110
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (44.55 g) Sacharidy (9.84 g) Tuky (43.93 g) Vláknina (7.99 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (29.2 %) Sacharidy (6.4 %) Tuky (61.9 %) Vláknina (2.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.