Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Maďarský guláš

Maďarský guláš

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Cibuli nakrájíme na kostičky a restujeme ji v hrnci na rozpuštěném sádle do zlatova.
2
Poté přidáme oba druhy papriky a nakrájenou kližku.
3
Celou směs při stálém míchání restujeme přibližně 5 minut.
4
Poté maso osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme pod poklicí.
5
V polovině dušení přidáme rajče, papriku, řapíkatý celer a feferonku a vaříme do změknutí masa.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

388
kcal

1622
kJ

Makroživiny

0917263443 35.49 g30.2 g11.88 g9.07 g B S T Vl
Bílkoviny:35.49 g
Sacharidy:30.2 g
Tuky:11.88 g
Vláknina:9.07 g

Glykémie

index
20
kcal

nálož
6.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.4
kcal

cholesterol
81.7
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (35.49 g) Sacharidy (30.2 g) Tuky (11.88 g) Vláknina (9.07 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (37.1 %) Sacharidy (31.6 %) Tuky (26.7 %) Vláknina (4.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.