Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mandlový jogurt s banánem a malinami

Mandlový jogurt s banánem a malinami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Mandlový jogurt smícháme s ovesnými vločkami a necháme odležet cca 30 minut.
2
Banán a jablko nakrájíme na plátky a spolu s ostatním ovocem celý pokrm dozdobíme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

735
kcal

3074
kJ

Makroživiny

01937567493 20.23 g77.6 g34.05 g18.52 g B S T Vl
Bílkoviny:20.23 g
Sacharidy:77.6 g
Tuky:34.05 g
Vláknina:18.52 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
31.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (20.23 g) Sacharidy (77.6 g) Tuky (34.05 g) Vláknina (18.52 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.2 %) Sacharidy (43.1 %) Tuky (40.7 %) Vláknina (5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.