Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Matjes bageta

Matjes bageta

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A4 - Ryby, A10 - Hořčice

Postup přípravy:

1
Bagetu rozkrojíme a potřeme hořčicí.
2
Ledový salát omyjeme a vložíme společně s matjesy do bagety.
3
Dozdobíme na kolečka nakrájenou cibulí.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

367
kcal

1535
kJ

Makroživiny

0816243240 9.42 g33.44 g20.89 g3.74 g B S T Vl
Bílkoviny:9.42 g
Sacharidy:33.44 g
Tuky:20.89 g
Vláknina:3.74 g

Glykémie

index
39
kcal

nálož
13.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.52
kcal

cholesterol
18
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (9.42 g) Sacharidy (33.44 g) Tuky (20.89 g) Vláknina (3.74 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.5 %) Sacharidy (37.3 %) Tuky (50.2 %) Vláknina (2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.