Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mrkvový fresh

Mrkvový fresh

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Čerstvou mrkev očistíme a oškrábeme.
2
Vložíme do odšťavňovače, který nám za několik málo vteřin připraví vynikající mrkvový fresh.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

69
kcal

290
kJ

Makroživiny

037101417 1.4 g14 g0.4 g2 g B S T Vl
Bílkoviny:1.4 g
Sacharidy:14 g
Tuky:0.4 g
Vláknina:2 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
4.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.4
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (1.4 g) Sacharidy (14 g) Tuky (0.4 g) Vláknina (2 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.1 %) Sacharidy (81.3 %) Tuky (5 %) Vláknina (5.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.