Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mungo vývar

Mungo vývar

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Mungo fazole namáčíme 2 hodiny ve studené vodě.
2
V hrnci rozpustíme máslo.
3
Přisypeme nadrobno nakrájenou šalotku.
4
Po změknutí šalotky přidáme prolisovaný česnek a koření.
5
Restujeme přibližně 1 minutu.
6
Poté přidáme mungo fazolky a chilli.
7
Zalijeme vodou a vaříme 30 minut.
8
Celou směs rozmixujeme a dochutíme pár kapkami citronové šťávy.
9
Nakonec polévku dozdobíme koriandrem a mungo klíčky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

271
kcal

1132
kJ

Makroživiny

0918263544 13.67 g36.94 g5.32 g10.12 g B S T Vl
Bílkoviny:13.67 g
Sacharidy:36.94 g
Tuky:5.32 g
Vláknina:10.12 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
9.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
12.75
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (13.67 g) Sacharidy (36.94 g) Tuky (5.32 g) Vláknina (10.12 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.4 %) Sacharidy (55.2 %) Tuky (17.1 %) Vláknina (7.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.