Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mungo žervé

Mungo žervé

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Kešu namočíme na 6 hodin ve vodě.
2
Poté je scedíme a společně s mandlovým mlékem rozmixujeme do podoby ořechového krému.
3
Naklíčené mungo propláchneme a v mírně osolené vodě uvaříme do měkka.
4
Uvařené fazole scedíme a vložíme do mixéru k ořechovému krému.
5
Přidáme pár kapek citrónové šťávy, najemno nasekanou pažitku a sůl.
6
Směs rozmixujeme.
7
Podáváme s nasekanou pažitkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

297
kcal

1242
kJ

Makroživiny

0611172228 11.88 g23.18 g15.68 g7.72 g B S T Vl
Bílkoviny:11.88 g
Sacharidy:23.18 g
Tuky:15.68 g
Vláknina:7.72 g

Glykémie

index
32
kcal

nálož
7.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.88 g) Sacharidy (23.18 g) Tuky (15.68 g) Vláknina (7.72 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (16.4 %) Sacharidy (32 %) Tuky (46.6 %) Vláknina (5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.