Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Obložený chléb s volským okem

Obložený chléb s volským okem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko, A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Na pánvi rozehřejeme olej a připravíme na něm dvě volská oka (cca 2 minuty).
2
Krajíc chleba rozkrojíme na dvě poloviny, potřeme máslem a poklademe sýrem a šunkou.
3
Na chleba dáme volská oka, celý pokrm dochutíme solí a mletou červenou paprikou, a zasypeme řeřichou.
4
Podáváme se sterilovanou okurkou a zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

616
kcal

2578
kJ

Makroživiny

01020293949 29.86 g41.03 g35.07 g8.48 g B S T Vl
Bílkoviny:29.86 g
Sacharidy:41.03 g
Tuky:35.07 g
Vláknina:8.48 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
12.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.88
kcal

cholesterol
427.92
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.86 g) Sacharidy (41.03 g) Tuky (35.07 g) Vláknina (8.48 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.8 %) Sacharidy (27.3 %) Tuky (50.2 %) Vláknina (2.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.