Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Okurkové osvěžení

Okurkové osvěžení

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Jablko a okurku omyjeme a odšťavníme.
2
Šťávu přelijeme do džbánu.
3
Přidáme šťávu z citrónu a lístky máty.
4
Směs zalijeme vodou a džbán necháme vychladit v lednici.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

97
kcal

406
kJ

Makroživiny

0511162227 0.43 g22.4 g0.32 g1.36 g B S T Vl
Bílkoviny:0.43 g
Sacharidy:22.4 g
Tuky:0.32 g
Vláknina:1.36 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (0.43 g) Sacharidy (22.4 g) Tuky (0.32 g) Vláknina (1.36 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (1.8 %) Sacharidy (92.7 %) Tuky (2.9 %) Vláknina (2.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.