Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Olihně s bazalkovým pestem

Olihně s bazalkovým pestem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody, A14 - Měkkýši

Postup přípravy:

1
Očištěné olihně nakrájíme na menší kousky, potřeme olejem, osolíme a opepříme.
2
Na pánvi rozpálíme slunečnicový olej a olihně orestujeme cca 1 minutu po každé straně.
3
Olihně promícháme s pestem, zakápneme citrónovou šťávou a podáváme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

465
kcal

1946
kJ

Makroživiny

0918273645 24.93 g6.04 g37.71 g0.92 g B S T Vl
Bílkoviny:24.93 g
Sacharidy:6.04 g
Tuky:37.71 g
Vláknina:0.92 g

Glykémie

index
11
kcal

nálož
0.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.6
kcal

cholesterol
255
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (24.93 g) Sacharidy (6.04 g) Tuky (37.71 g) Vláknina (0.92 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (22.1 %) Sacharidy (5.4 %) Tuky (72.1 %) Vláknina (0.40000000000001 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.