Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Opékané brambory s brynzovým dipem

Opékané brambory s brynzovým dipem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A3 - Vejce, A10 - Hořčice

Postup přípravy:

1
Příprava brambor: Brambory nakrájíme na měsíčky a uvaříme ve slupce v osolené vodě.
2
Studené brambory smažíme na pánvi s olejem společně se slaninou.
3
Připrava dipu: Cibuli nakrájíme nadrobno a smícháme s jogurtem, brynzou, majonézou a kořením.
4
Brambory na talíři dozdobíme strouhaným sýrem a podáváme s brynzovým dipem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

1240
kcal

5188
kJ

Makroživiny

0305080100130 31.67 g46.15 g102.08 g4.95 g B S T Vl
Bílkoviny:31.67 g
Sacharidy:46.15 g
Tuky:102.08 g
Vláknina:4.95 g

Glykémie

index
35
kcal

nálož
16.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
5.75
kcal

cholesterol
117.83
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (31.67 g) Sacharidy (46.15 g) Tuky (102.08 g) Vláknina (4.95 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.6 %) Sacharidy (15.4 %) Tuky (73.3 %) Vláknina (0.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.