Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Opékané brambory s česnekovým dipem

Opékané brambory s česnekovým dipem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A10 - Hořčice

Postup přípravy:

1
Příprava brambor: Brambory omyjeme a se slupkou nakrájíme na čtvrtky.
2
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
3
Plech vyložíme pečícím papírem a brambory s cibulí na něj naklademe.
4
Vše ochutíme solí a zakápneme olejem.
5
Pečeme cca 30 minut.
6
Příprava dipu: Smícháme tatarskou omáčku s utřeným česnekem.
7
Brambory namáčíme v dipu a podáváme jako chuťovku, skvělá je kombinace s pivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

599
kcal

2508
kJ

Makroživiny

01122324354 7.52 g44.62 g41.79 g7.33 g B S T Vl
Bílkoviny:7.52 g
Sacharidy:44.62 g
Tuky:41.79 g
Vláknina:7.33 g

Glykémie

index
45
kcal

nálož
20.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2
kcal

cholesterol
52
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7.52 g) Sacharidy (44.62 g) Tuky (41.79 g) Vláknina (7.33 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (5.2 %) Sacharidy (30.6 %) Tuky (61.8 %) Vláknina (2.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.