Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Ovesné vločky s jogurtem a lesním ovocem

Ovesné vločky s jogurtem a lesním ovocem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Ovesné vločky nasypeme do misky.
2
Zalijeme jogurtem a dozdobíme lesním ovocem.
3
Osladíme lžičkou medu.
4
Vločky je výhodné nechat v jogurtu cca 15 minut odležet.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

353
kcal

1479
kJ

Makroživiny

01224374961 14.67 g50.8 g8.38 g8.08 g B S T Vl
Bílkoviny:14.67 g
Sacharidy:50.8 g
Tuky:8.38 g
Vláknina:8.08 g

Glykémie

index
32
kcal

nálož
16.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.1
kcal

cholesterol
15
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (14.67 g) Sacharidy (50.8 g) Tuky (8.38 g) Vláknina (8.08 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (16.8 %) Sacharidy (58.1 %) Tuky (20.6 %) Vláknina (4.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.