Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Ovocný salát s jogurtovou zálivkou

Ovocný salát s jogurtovou zálivkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Ovoce omyjeme a nakrájíme na kostičky.
2
Celou směs zalijeme čerstvým bílým jogurtem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

270
kcal

1129
kJ

Makroživiny

01122334455 7.82 g45.53 g4.4 g8.4 g B S T Vl
Bílkoviny:7.82 g
Sacharidy:45.53 g
Tuky:4.4 g
Vláknina:8.4 g

Glykémie

index
41
kcal

nálož
18.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.07
kcal

cholesterol
10
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7.82 g) Sacharidy (45.53 g) Tuky (4.4 g) Vláknina (8.4 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.7 %) Sacharidy (68.1 %) Tuky (14.2 %) Vláknina (6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.