Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pečená treska s dýní

Pečená treska s dýní

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava ryby: Čerstvou tresku osolíme a opepříme.
2
Na rozehřáté pánvi s máslem opečeme z obou stran.
3
Příprava dýně: Dýni oloupeme a lžící vybereme semínka.
4
Nakrájíme na kostičky.
5
Uvaříme v mírně osolené vodě do měkka.
6
Na talíři dýni pokapeme rozpuštěným máslem.
7
Tresku ochutíme citrónovou šťávou.
8
Podáváme ozdobené nasekanou petrželkou a bobkovým listem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

344
kcal

1439
kJ

Makroživiny

0714212835 29.58 g13.68 g17.77 g5.54 g B S T Vl
Bílkoviny:29.58 g
Sacharidy:13.68 g
Tuky:17.77 g
Vláknina:5.54 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
4.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.24
kcal

cholesterol
141
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.58 g) Sacharidy (13.68 g) Tuky (17.77 g) Vláknina (5.54 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (35.1 %) Sacharidy (16.3 %) Tuky (45.4 %) Vláknina (3.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.