Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pečené batáty s vejcem

Pečené batáty s vejcem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Troubu rozehřejeme na 180 °C.
2
Batátu omyjeme a rozpůlíme.
3
Z každé půlky vydlabeme lžičkou část hlízy.
4
Do každé půlky rozklepneme jedno vejce.
5
Na vejce vložíme půlku rajčete.
6
Mírně osolíme a dáme na 15-20 minut do trouby.
7
Po upečení ozdobíme jarní cibulkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

339
kcal

1418
kJ

Makroživiny

01020304050 15.72 g41.42 g11.02 g5.58 g B S T Vl
Bílkoviny:15.72 g
Sacharidy:41.42 g
Tuky:11.02 g
Vláknina:5.58 g

Glykémie

index
41
kcal

nálož
17
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.98
kcal

cholesterol
370
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.72 g) Sacharidy (41.42 g) Tuky (11.02 g) Vláknina (5.58 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.8 %) Sacharidy (49.6 %) Tuky (28.4 %) Vláknina (3.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.