Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Penne se špenátem a paprikou

Penne se špenátem a paprikou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Těstoviny uvaříme al dente (na skus).
2
V menším hrnci uvedeme k varu smetanu, přidáme nakrájenou omytou papriku, špenát a prolisovaný česnek.
3
Za stálého míchání vaříme na mírném ohni, dokud omáčka mírně nezhoustne a zelenina nezměkne.
4
Omáčku dochutíme mletým pepřem, solí a paprikou.
5
Vše promícháme s těstovinami a dozdobíme nastrouhaným sýrem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

541
kcal

2265
kJ

Makroživiny

01734516885 17.39 g70.43 g18.87 g10.13 g B S T Vl
Bílkoviny:17.39 g
Sacharidy:70.43 g
Tuky:18.87 g
Vláknina:10.13 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
20.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.36
kcal

cholesterol
55.67
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (17.39 g) Sacharidy (70.43 g) Tuky (18.87 g) Vláknina (10.13 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13 %) Sacharidy (52.8 %) Tuky (30.5 %) Vláknina (3.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.