Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pohankový krém s čerstvým ovocem

Pohankový krém s čerstvým ovocem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Pohanku propláchneme a naložíme na 12 hodin do misky s vodou.
2
Poté scedíme a zrna nasypeme do mixovací nádoby.
3
Přidáme banán, kokosové mléko, olej a karobový prášek.
4
Osladíme sirupem.
5
Vše rozmixujeme do podoby hladkého krému.
6
Podáváme s kousky jahod a banánu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

399
kcal

1669
kJ

Makroživiny

01632476379 8.2 g66.08 g8.49 g12.69 g B S T Vl
Bílkoviny:8.2 g
Sacharidy:66.08 g
Tuky:8.49 g
Vláknina:12.69 g

Glykémie

index
42
kcal

nálož
27.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8.2 g) Sacharidy (66.08 g) Tuky (8.49 g) Vláknina (12.69 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.3 %) Sacharidy (67 %) Tuky (18.5 %) Vláknina (6.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.