Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Polévka z červené řepy

Polévka z červené řepy

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Červenou řepu, brambory a cibuli nakrájíme a dáme restovat na rozpálený olej.
2
Poté zalijeme 200 ml vody a přidáme zeleninový bujon.
3
Vaříme cca 20 minut do změknutí.
4
Pak vše rozmixujeme tyčovým mixérem do hladka a dochutíme solí, pepřem a vinným octem.
5
Na talíři dozdobíme koprem a lžičkou zakysané smetany.
6
Podáváme s čerstvým chlebem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

214
kcal

897
kJ

Makroživiny

0714222936 5.09 g30.29 g6.77 g5.99 g B S T Vl
Bílkoviny:5.09 g
Sacharidy:30.29 g
Tuky:6.77 g
Vláknina:5.99 g

Glykémie

index
50
kcal

nálož
15.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.95
kcal

cholesterol
1.8
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (5.09 g) Sacharidy (30.29 g) Tuky (6.77 g) Vláknina (5.99 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (9.6 %) Sacharidy (57.3 %) Tuky (27.6 %) Vláknina (5.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.