Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Polévka z klíčků

Polévka z klíčků

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Oloupané brambory a očištěnou kořenovou petržel nakrájíme na kousky.
2
Vaříme v mírně solené vodě do změknutí (cca 20 minut).
3
Přibližně 5 minut před koncem varu přidáme lahůdkové droždí.
4
Po odstavení z plotny necháme polévku zchládnout.
5
Poté přimícháme sušené klíčky a sójovou omáčku.
6
Vlažnou polévku promícháme a necháme odležet další hodinu.
7
Podáváme ozdobené nasekanou natí petržele.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

180
kcal

753
kJ

Makroživiny

0612172329 12.04 g24.1 g2.41 g6.9 g B S T Vl
Bílkoviny:12.04 g
Sacharidy:24.1 g
Tuky:2.41 g
Vláknina:6.9 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
8.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.79
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (12.04 g) Sacharidy (24.1 g) Tuky (2.41 g) Vláknina (6.9 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27 %) Sacharidy (54 %) Tuky (11.6 %) Vláknina (7.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.