Voda
200 ml
Rajče červené čerstvé
50 g
Slávky loupané
50 g
Mrkev čerstvá
30 g
Víno bílé polosuché
20 ml
Olej olivový
10 ml
Cibule čerstvá
15 g
Česnek čerstvý
1 g
Cibulka jarní čerstvá
10 g
Bujón zeleninový
5 g
Pepř černý
0.2 g
Sůl himalájská
0.5 g
Libeček čerstvý
3 g
A14 - Měkkýši, A12 - Oxid siřičitý a siřičitany
Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.
221
kcal
923
kJ
index
25
kcal
nálož
2.9
kJ
sůl
2.01
kcal
cholesterol
150
kJ
Více o výukové
aplikaci ZOF.
Podívejte se na naši
nabídku kurzů.
Otestujte svoji
nutriční gramotnost.
Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.