Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pomazánka z červené řepy

Pomazánka z červené řepy

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Očištěnou neoloupanou červenou řepu uvaříme v nesolené vodě.
2
Jakmile vychladne, oloupeme ji a nastrouháme.
3
V mixéru rozmixujeme bílé tofu s miso pastou rozmíchanou v malém množství vlažné vody.
4
Přidáme balsamikový ocet.
5
Nakrájíme menší cibuli na malé kostičky, společně s olejem, kmínem a pepřem důkladně promícháme.
6
Pomazánku necháme pár minut odstát.
7
Podáváme s pečivem a listovým salátem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

276
kcal

1157
kJ

Makroživiny

0714212835 11.84 g29.35 g10.62 g8.07 g B S T Vl
Bílkoviny:11.84 g
Sacharidy:29.35 g
Tuky:10.62 g
Vláknina:8.07 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.97
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.84 g) Sacharidy (29.35 g) Tuky (10.62 g) Vláknina (8.07 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.4 %) Sacharidy (43.2 %) Tuky (33.7 %) Vláknina (5.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.