Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Proteinový fresh

Proteinový fresh

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Mungo propláchneme a v klíčící misce necháme naklíčit (přibližně 3 dny).
2
Poté fazole důkladně propláchneme a odšťavníme.
3
Mrkev očistíme a odšťavníme.
4
Současně odšťavníme i listy špenátu.
5
Směs ochutíme čerstvou šťávou z limetky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

291
kcal

1216
kJ

Makroživiny

01122344556 20.1 g46.5 g1.85 g3.8 g B S T Vl
Bílkoviny:20.1 g
Sacharidy:46.5 g
Tuky:1.85 g
Vláknina:3.8 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
10.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (20.1 g) Sacharidy (46.5 g) Tuky (1.85 g) Vláknina (3.8 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.8 %) Sacharidy (64.2 %) Tuky (5.5 %) Vláknina (2.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.