Pstruh filet
150 g
Brambor raný
100 g
Žampion čerstvý
50 g
Rukola čerstvá
10 g
Kmín
0.2 g
Sůl himalájská
1 g
Pepř černý
0.2 g
Tofu natural
30 g
Ocet balsamikový červený
5 ml
Šťáva z citrónu
5 ml
A4 - Ryby, A6 -Sója
Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.
413
kcal
1729
kJ
index
24
kcal
nálož
6.1
kJ
sůl
1.25
kcal
cholesterol
105
kJ
Více o výukové
aplikaci ZOF.
Podívejte se na naši
nabídku kurzů.
Otestujte svoji
nutriční gramotnost.
Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.