Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pstruh na houbách

Pstruh na houbách

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Příprava brambor a hub: Brambory a houby nejprve očistíme.
2
Houby nakrájíme na plátky.
3
Celé brambory a nakrájené houby vložíme do hrnce s menším množstvím vody a osolíme.
4
Pod pokličkou vaříme do změknutí brambor.
5
Příprava smetany: Bílé tofu rozmixujeme s malou lžičkou oleje a stejným množstvím balsamikového octa.
6
Příprava pstruha: Rybu důkladně omyjeme.
7
Naporcujeme na filety, které na hřbetu mírně nakrojíme.
8
Osolíme, opepříme a přidáme trochu kmínu.
9
Vložíme na rozpálenou pánev s menším množstvím oleje.
10
Prudce orestujeme z obou stran.
11
Pod pokličkou necháme dojít na mírné teplotě 2 minuty.
12
Hotového pstruha zakápneme šťávou z čerstvého citrónu.
13
Podáváme na houbách s čerstvou rukolou a bramborami se smetanou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

413
kcal

1729
kJ

Makroživiny

0918263544 36.32 g25.33 g17.34 g5.26 g B S T Vl
Bílkoviny:36.32 g
Sacharidy:25.33 g
Tuky:17.34 g
Vláknina:5.26 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
6.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.25
kcal

cholesterol
105
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (36.32 g) Sacharidy (25.33 g) Tuky (17.34 g) Vláknina (5.26 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (35.8 %) Sacharidy (25 %) Tuky (36.8 %) Vláknina (2.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.