Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pstruh na olivách

Pstruh na olivách

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Vykuchaného a omytého pstruha osolíme.
2
Přidáme kmín.
3
Na pánvi smažíme na másle cca 5 minut z každé strany.
4
Připravenou rybu zakápneme citronovou šťávou.
5
Ozdobíme krájenými olivami, podáváme se salátem z rukoly a řajčat.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

585
kcal

2447
kJ

Makroživiny

01223354658 47.94 g9.21 g38.53 g4.71 g B S T Vl
Bílkoviny:47.94 g
Sacharidy:9.21 g
Tuky:38.53 g
Vláknina:4.71 g

Glykémie

index
15
kcal

nálož
1.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.65
kcal

cholesterol
200.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (47.94 g) Sacharidy (9.21 g) Tuky (38.53 g) Vláknina (4.71 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (33.7 %) Sacharidy (6.5 %) Tuky (58.3 %) Vláknina (1.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.