Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Rajčata plněná mungo nádivkou

Rajčata plněná mungo nádivkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Rajčata omyjeme a odkrojíme jejich vrchní část.
2
Poté vydlabeme rajčatovou dužinu a přesuneme ji do mixovací nádoby.
3
Přidáme najemno nasekanou bazalku, prolisovaný česnek, miso pastu a olej.
4
Směs rozmixujeme do podoby tomatového pyré.
5
Do něj nasypeme naklíčené mungo a vše promícháme.
6
Vydlabaná rajčata naplníme vytvořenou mungo nádivkou.
7
Na talíři ozdobíme lístky bazalky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

99
kcal

414
kJ

Makroživiny

0246810 2.85 g8.07 g5.09 g4.69 g B S T Vl
Bílkoviny:2.85 g
Sacharidy:8.07 g
Tuky:5.09 g
Vláknina:4.69 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
2.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.14
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.85 g) Sacharidy (8.07 g) Tuky (5.09 g) Vláknina (4.69 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.8 %) Sacharidy (33.4 %) Tuky (45.5 %) Vláknina (9.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.