Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Raw hráškový krém

Raw hráškový krém

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Oloupeme okurku a očištíme petržel.
2
Zeleninu odšťavníme.
3
Do mixéru vložíme pistácie, hrášek a majoránku.
4
Přidáme majoránku a rozmixujeme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

201
kcal

840
kJ

Makroživiny

0612172329 8.84 g24.37 g5.64 g8.63 g B S T Vl
Bílkoviny:8.84 g
Sacharidy:24.37 g
Tuky:5.64 g
Vláknina:8.63 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
7.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8.84 g) Sacharidy (24.37 g) Tuky (5.64 g) Vláknina (8.63 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.9 %) Sacharidy (49.3 %) Tuky (24.5 %) Vláknina (8.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.