Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Raw květákový popcorn

Raw květákový popcorn

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Květák omyjeme, osušíme a rozdělíme na jednotlivé růžičky.
2
Vložíme je do uzavíratelné láhve.
3
Přisypeme lahůdkové droždí, kari koření a kurkumu.
4
Doplníme o olej, dochutíme solí a láhev uzavřeme.
5
S láhví zamácháme, dokud se květák dokonale neobalí ve směsi koření.
6
Poté je recept připraven k přímé konzumaci.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

139
kcal

582
kJ

Makroživiny

02.44.87.29.612 9.88 g9.02 g5.71 g6.02 g B S T Vl
Bílkoviny:9.88 g
Sacharidy:9.02 g
Tuky:5.71 g
Vláknina:6.02 g

Glykémie

index
20
kcal

nálož
1.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (9.88 g) Sacharidy (9.02 g) Tuky (5.71 g) Vláknina (6.02 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (29 %) Sacharidy (26.5 %) Tuky (36.1 %) Vláknina (8.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.