Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Řecká omeleta

Řecká omeleta

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme.
2
Na pánvi s olejem ji necháme zesklovatět.
3
Poté přidáme na kousky nakrájenou papriku, rajče a olivy.
4
Podlijeme menším množstvím vody a 5 až 7 minut dusíme.
5
Mezitím rozšleháme vejce s bílky, solí a pepřem.
6
Jakmile se voda z pánve vypaří, vlijeme vaječnou směs.
7
V okamžiku, kdy se omeleta zacelí, posypeme její povrch feta sýrem a čerstvou petrželkou.
8
Omeletu podáváme s plátky salátové okurky a kváskovým pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

415
kcal

1736
kJ

Makroživiny

0714222936 22.04 g29.86 g21.25 g8.02 g B S T Vl
Bílkoviny:22.04 g
Sacharidy:29.86 g
Tuky:21.25 g
Vláknina:8.02 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
7.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.69
kcal

cholesterol
212
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (22.04 g) Sacharidy (29.86 g) Tuky (21.25 g) Vláknina (8.02 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.7 %) Sacharidy (29.4 %) Tuky (45.1 %) Vláknina (3.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.