Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Řecký salát

Řecký salát

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Okurku i rajčata omyjeme a nakrájíme na větší kousky.
2
Zelenin v misce promícháme s nadrobno nasekanou červenou cibulí.
3
Zakápneme olejem a ochutíme oreganem, solí a pepřem.
4
Sýr feta rozdrolíme v prstech a nasypeme na salát.
5
Ozdobíme černými olivami a čerstvou petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

315
kcal

1316
kJ

Makroživiny

0510152025 11.11 g17.18 g21.07 g5.91 g B S T Vl
Bílkoviny:11.11 g
Sacharidy:17.18 g
Tuky:21.07 g
Vláknina:5.91 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
4.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.47
kcal

cholesterol
45
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.11 g) Sacharidy (17.18 g) Tuky (21.07 g) Vláknina (5.91 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (14.5 %) Sacharidy (22.5 %) Tuky (59.3 %) Vláknina (3.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.