Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Restovaná hřebenatka s mrkvovým pyré

Restovaná hřebenatka s mrkvovým pyré

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A14 - Měkkýši, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Hřebenatku osolíme a krátce orestujeme na pánvi s máslem.
2
Poté ji 3-5 minut dusíme pod poklicí.
3
Mrkev nastrouháme a pod poklicí dusíme na másle do změknutí.
4
Poté mírně osolíme, přidáme balsamikový ocet a rozmixujeme na kaši.
5
Pokrm ozdobíme nakrájenými kousky sušeného rajčete v oleji a čerstvého avokáda.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

219
kcal

916
kJ

Makroživiny

059141823 4.59 g6.73 g18.89 g1.84 g B S T Vl
Bílkoviny:4.59 g
Sacharidy:6.73 g
Tuky:18.89 g
Vláknina:1.84 g

Glykémie

index
15
kcal

nálož
1.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.39
kcal

cholesterol
128.25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (4.59 g) Sacharidy (6.73 g) Tuky (18.89 g) Vláknina (1.84 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.7 %) Sacharidy (12.7 %) Tuky (76.9 %) Vláknina (1.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.