Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Restované filátko z kapra se slaninou

Restované filátko z kapra se slaninou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Filet kapra osolíme a obalíme v mouce.
2
Na pánvi s olejem osmažíme z obou stran.
3
Na výpeku z kapra orestujeme 2 plátky slaniny.
4
Rajče a pórek omyjeme a nakrájíme.
5
Podáváme s plátkem citrónu, ozdobené čerstvým oreganem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

456
kcal

1909
kJ

Makroživiny

0918273645 21.05 g8.34 g37.28 g1.63 g B S T Vl
Bílkoviny:21.05 g
Sacharidy:8.34 g
Tuky:37.28 g
Vláknina:1.63 g

Glykémie

index
16
kcal

nálož
1.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.62
kcal

cholesterol
101.6
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (21.05 g) Sacharidy (8.34 g) Tuky (37.28 g) Vláknina (1.63 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.1 %) Sacharidy (7.6 %) Tuky (72.7 %) Vláknina (0.60000000000001 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.