Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Restované krevetky na másle

Restované krevetky na másle

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši, A7 - Mléko, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Příprava krevet: Do misky s rozpuštěným máslem vmícháme sójovou omáčku, kari, balsamikový ocet a cukr.
2
Vložíme krevety a hodinu marinujeme.
3
Poté je i s marinádou vložíme na rozpálenou pánev a zprudka krátce orestujeme.
4
Poté snížíme teplotu, přidáme chilli a minutu dusíme.
5
Na talíři osolíme a opepříme.
6
Příprava salátu: Zeleninu omyjeme.
7
Salát natrháme na menší kousky.
8
Zelí, papriku, mrkev a okurku nakrájíme na tenké plátky.
9
Vše promícháme.
10
Salát na talíři polijeme marinádou z krevet.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

298
kcal

1246
kJ

Makroživiny

059141823 19.15 g12.57 g18.06 g4.16 g B S T Vl
Bílkoviny:19.15 g
Sacharidy:12.57 g
Tuky:18.06 g
Vláknina:4.16 g

Glykémie

index
14
kcal

nálož
1.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.72
kcal

cholesterol
163
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (19.15 g) Sacharidy (12.57 g) Tuky (18.06 g) Vláknina (4.16 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (26.4 %) Sacharidy (17.3 %) Tuky (53.6 %) Vláknina (2.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.