Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Restované krevety s rýží a zeleninou

Restované krevety s rýží a zeleninou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši

Postup přípravy:

1
Příprava rýže: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme omytou rýži a krátce ji osmahneme.
2
Zalijeme dostatečným množstvím vody, osolíme a cca 15 - 20 minut dusíme.
3
Příprava krevet: Česnek prolisujeme a na kokosovém oleji orestujeme společně s krevetami.
4
Přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a pažitku a krátce dusíme.
5
Pokrm ozdobíme zbytkem pažitky, cibulky a plátky zeleniny.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

667
kcal

2790
kJ

Makroživiny

021426283104 28.11 g86.9 g22.03 g4.25 g B S T Vl
Bílkoviny:28.11 g
Sacharidy:86.9 g
Tuky:22.03 g
Vláknina:4.25 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
29.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.11
kcal

cholesterol
135
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (28.11 g) Sacharidy (86.9 g) Tuky (22.03 g) Vláknina (4.25 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.1 %) Sacharidy (52.8 %) Tuky (28.8 %) Vláknina (1.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.