Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Restované tofu s hráškem

Restované tofu s hráškem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
2
Na pánvi s olejem ji orestujeme.
3
Po chvíli přisypeme hrášek a dále restujeme.
4
Mezitím nakrájíme tofu na malé kousky.
5
Ty přisypeme k hrášku a cibulce.
6
Ochutíme sójovou omáčkou, kurkumou a lahůdkovým droždím.
7
Obsah pánve pak důkladně promícháme,
8
Dochutíme pepřem a minutku restujeme.
9
Přesuneme na talíř a promícháme s lístky rukoly a cherry rajčátky.
10
Podáváme s chlebem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

480
kcal

2007
kJ

Makroživiny

01123344657 28.86 g47.71 g15.32 g17.8 g B S T Vl
Bílkoviny:28.86 g
Sacharidy:47.71 g
Tuky:15.32 g
Vláknina:17.8 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
11
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (28.86 g) Sacharidy (47.71 g) Tuky (15.32 g) Vláknina (17.8 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.4 %) Sacharidy (40.4 %) Tuky (27.9 %) Vláknina (7.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.