Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Restovaný hlemýžď s rajčatovou salsou

Restovaný hlemýžď s rajčatovou salsou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A14 - Měkkýši, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava hlemýždě: Hlemýždě bez ulity vaříme v mírně solené vodě přibližně 60 minut.
2
Poté jej osolíme, opepříme a na pánvi s rozpuštěným máslem orestujeme ze všech stran.
3
Příprava salsy: Rajčata nakrájíme na menší kousky.
4
Estragon a bazalku nasekáme na kousky.
5
Rajčata smícháme s nasekanými bylinami a promícháme s balsamikovým octem.
6
Připraveného hlemýždě podáváme na rajčatovém lůžku.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

126
kcal

527
kJ

Makroživiny

02.24.46.68.811 6.16 g4.85 g8.89 g1 g B S T Vl
Bílkoviny:6.16 g
Sacharidy:4.85 g
Tuky:8.89 g
Vláknina:1 g

Glykémie

index
19
kcal

nálož
1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.21
kcal

cholesterol
76.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.16 g) Sacharidy (4.85 g) Tuky (8.89 g) Vláknina (1 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.1 %) Sacharidy (15.8 %) Tuky (62.5 %) Vláknina (1.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.