Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Rizoto s mandlemi

Rizoto s mandlemi

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Rýži uvaříme v mírně osolené vodě.
2
Poslední minutu vaření k rýži přidáme mraženou směs zeleného hrášku a kukuřice.
3
Směs po uvaření scedíme a dochutíme sójovou omáčkou.
4
Přidáme neloupané mandle.
5
Podáváme s kedlubnou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

710
kcal

2972
kJ

Makroživiny

0306080110140 20.32 g114.96 g15.58 g14.5 g B S T Vl
Bílkoviny:20.32 g
Sacharidy:114.96 g
Tuky:15.58 g
Vláknina:14.5 g

Glykémie

index
39
kcal

nálož
44.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.21
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (20.32 g) Sacharidy (114.96 g) Tuky (15.58 g) Vláknina (14.5 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.6 %) Sacharidy (65.4 %) Tuky (19.1 %) Vláknina (3.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.