Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Rybí kebab s kiwi omáčkou na špízu

Rybí kebab s kiwi omáčkou na špízu

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A11 - Sezam

Postup přípravy:

1
Příprava ryby: Filet candáta nakrájíme na kostky.
2
Mouku smícháme se sezamem a kousky ryby ve směsi obalíme.
3
Na pánvi s olejem rybu ze všech stran orestujeme.
4
Rybu napíchneme na špejli.
5
Příprava omáčky: Kiwi oloupeme a nakrájíme na kousky.
6
V misce je ručním mixérem rozmixujeme na kaši.
7
Podáváme ozdobené petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

202
kcal

845
kJ

Makroživiny

037101417 11.28 g6.66 g14.02 g2.08 g B S T Vl
Bílkoviny:11.28 g
Sacharidy:6.66 g
Tuky:14.02 g
Vláknina:2.08 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
1.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.34
kcal

cholesterol
20
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.28 g) Sacharidy (6.66 g) Tuky (14.02 g) Vláknina (2.08 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (23 %) Sacharidy (13.6 %) Tuky (61.5 %) Vláknina (1.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.