Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Rýžový krém s krevetami

Rýžový krém s krevetami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši, A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Solené krevety orestujeme na pánvi s máslem.
2
Do hrnce s vodou vložíme rýžové vločky a mořské řasy.
3
Přidáme rybí omáčku, sůl a pepř.
4
Vaříme přibližně 15 minut.
5
Polévku podáváme společně s krevetami.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

260
kcal

1090
kJ

Makroživiny

0713202633 13.75 g27.83 g9.58 g3.97 g B S T Vl
Bílkoviny:13.75 g
Sacharidy:27.83 g
Tuky:9.58 g
Vláknina:3.97 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
7.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.84
kcal

cholesterol
105.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (13.75 g) Sacharidy (27.83 g) Tuky (9.58 g) Vláknina (3.97 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.4 %) Sacharidy (43.4 %) Tuky (32.2 %) Vláknina (3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.