Droždí lahůdkové
1 g
Mouka pšeničná polohrubá
25 g
Rajče červené čerstvé
20 g
Mrkev čerstvá
5 g
Cibule čerstvá
5 g
Olej olivový
5 ml
Bazalka čerstvá
3 g
Pepř barevný
0.1 g
Sůl mořská
0.5 g
Cukr třtinový
0.2 g
Polosuchý salám
15 g
Olivy černé nakládané v oleji
10 g
Okurka salátová čerstvá
10 g
Vejce slepičí
20 g
A1 - Lepek, A3 - Vejce
Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.
248
kcal
1039
kJ
index
32
kcal
nálož
7.2
kJ
sůl
1.07
kcal
cholesterol
86
kJ
Více o výukové
aplikaci ZOF.
Podívejte se na naši
nabídku kurzů.
Otestujte svoji
nutriční gramotnost.
Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.