Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Salát s lososem a parmezánem

Salát s lososem a parmezánem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava lososa: Lososa nakrájíme a osolíme.
2
Vložíme na rozehřátou pánev s olejem.
3
Opečeme z obou stran dozlatova.
4
Příprava zeleniny: Salát omyjeme a nakrájíme na menší kousky.
5
Vložíme na talíř společně s rajčaty a lososem.
6
Podáváme ochucené parmazánem, balsamicem a sladkou paprikou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

344
kcal

1440
kJ

Makroživiny

0612182430 24.62 g8.55 g22.72 g3.58 g B S T Vl
Bílkoviny:24.62 g
Sacharidy:8.55 g
Tuky:22.72 g
Vláknina:3.58 g

Glykémie

index
18
kcal

nálož
1.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.83
kcal

cholesterol
61
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (24.62 g) Sacharidy (8.55 g) Tuky (22.72 g) Vláknina (3.58 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (29.4 %) Sacharidy (10.2 %) Tuky (58.4 %) Vláknina (2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.