Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Salát z červené řepy s kousky sledě

Salát z červené řepy s kousky sledě

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A11 - Sezam

Postup přípravy:

1
Červenou řepu důkladně očistíme.
2
Vaříme ve vodě 30 minut.
3
Poté ji vyjmeme, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky.
4
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
5
Salát a listy omyjeme a natrháme.
6
Sledě nakrájíme na kousky.
7
Všechny suroviny smícháme.
8
Osolíme, opepříme a zakápneme olejem.
9
Ochutíme citrónovou šťávou.
10
Podáváme ozdobené sezamovým semínkem a čerstvým koprem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

212
kcal

888
kJ

Makroživiny

037101417 11.79 g7.72 g14.32 g2.71 g B S T Vl
Bílkoviny:11.79 g
Sacharidy:7.72 g
Tuky:14.32 g
Vláknina:2.71 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.05
kcal

cholesterol
25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.79 g) Sacharidy (7.72 g) Tuky (14.32 g) Vláknina (2.71 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (22.8 %) Sacharidy (15 %) Tuky (59.7 %) Vláknina (2.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.