Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Seitan na kari s červenou čočkou

Seitan na kari s červenou čočkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Čočku propláchneme.
2
V mírně osolené vodě vaříme do měkka.
3
Mezitím nadrobno nakrájíme cibulku.
4
Na pánvi s olejem ji lehce orestujeme.
5
Dále nakrájíme seitan na menší kousky.
6
Přidáme jej k cibulce a zasypeme kari kořením.
7
Oškrábeme mrkev a nakrájíme ji na malá kolečka.
8
Jednu část přidáme na pánev s cibulkou a seitanem, druhou část odložíme.
9
Uvařenou čočku přisypeme na pánev k ostatním ingrediencím.
10
Směs promícháme a dochutíme solí a pepřem.
11
Podáváme s plátky okurky, kolečky mrkve a čerstvou natí petržele.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

489
kcal

2046
kJ

Makroživiny

01326385164 34.08 g53.03 g12.7 g13.11 g B S T Vl
Bílkoviny:34.08 g
Sacharidy:53.03 g
Tuky:12.7 g
Vláknina:13.11 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
12.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (34.08 g) Sacharidy (53.03 g) Tuky (12.7 g) Vláknina (13.11 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (28.2 %) Sacharidy (43.9 %) Tuky (22.6 %) Vláknina (5.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.